Gespecialiseerd in het bestrijden van

wespen, bijen en verkoop van wespenvallen

Wespenbestrijding

WespenbestrijdingEffectieve snelle wespenbestrijding met garantie!

Heeft u last van wespen of heeft u een wespennest die u graag wilt laten verwijderen? Ongediertebestrijding van Heugten & Slaats is gespecialiseerd in het bestrijden en verwijderen van wespennesten en bijennesten.

Bij bestrijding van de wespen bespuiten we de nestingangen in met poeder. Alle wespen bevinden zich dan in of om het nest. Door middel van deze methode komen de in- en uitvliegende wespen met het poeder in aanraking. Wanneer de wespen zich vervolgens het nest betreden, doden ze met dit poeder de koningin en de larven.

Plaatsen waar regelmatig wespennesten voorkomen zijn:

 • Dakranden / onder dakpannen
 • Spouwmuren
 • Zolders
 • Struiken
 • In de grond
 • Heeft u last van wespen? Of heeft u een wespennest die u wilt laten verwijderen?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wespenvallen / Waspbane wespenvanger

  Waspbane wespenvangerDe Waspbane wespenvanger is echt uniek! Waspbane vangt de wespen al vóórdat ze vervelend gaan worden. Waspbane Wespenval is ontwikkeld nadat er veel research heeft plaatsgevonden op het gedrag van wespen. Hierdoor is er een perfecte wespenval ontwikkeld die een 100% resultaat geeft.

  De Waspbane wespenvanger wordt geleverd in twee delen waarvan u het eerste deel, de bait chamber gevuld met wespen en vliegen aan het eind van het seizoen simpel in de afvalbak gooit. Het tweede deel kunt u elk seizoen opnieuw gebruiken.


  Wilt u meer informatie over de Waspbane wespenvanger?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.